Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

Prečo si vybrať pohodlnú pracovnú obuv Sixton Peak?

Vybrať si pracovnú obuv nie je jednoduché. Talianska značka Sixton Peak stavila na kvalitné materiály, funkčnosť, dlhú životnosť, pohodlnosť pri chodení a garanciu maximálnej bezpečnosti a zdravia.

Preco-si-vybrat-pracovnu-obuv-Sixton-peak

1.Bezpečnosť a zdravie

Bezpečnosť a zdravie ľudí je pre značku Sixton Peak prvoradá. Ide o jedného z mála výrobcov, u ktorých sa výskum a vývoj sústreďuje na to, aby sa v danej pracovnej topánke aplikovalo čo najviac bezpečnostných prvkov pre dosiahnutie čo najväčšej bezpečnosti. Čo ma výrazný vplyv na zdravie a pohodlie svojho nositeľa bez ohľadu na to v akej pracovnej oblasti pôsobí. Výsledkom sú moderné a komfortné pracovné topánky pre každé použitie. Sixton Peak tak dnes predstavuje to najlepšie, čo môže taliansky priemysel ponúknuť.

2.Kvalita a pohodlie

Pracovná obuv je totiž neraz veľmi namáhaná a tak musí spĺňať prísne kladené požiadavky na kvalitu, bezpečnosť ale i pohodlie. Tím vedcov a odborníkov značky Sixton Peak sa snaží pri vývoji každej topánky dbať na to, aby sedela na nohe čo najlepšie a jej použitie bolo čo najpohodlnejšie. Ich cieľom je vždy dosiahnuť to aby ste sa v nich cítili ako doma v papučiach. Poznávacím znamením týchto topánok je totiž neuveriteľné pohodlie. Tomu zodpovedá aj používanie najmodernejších materiálov. Tie sú starostlivo vyberané a navrhované tak aby zaručovali maximálne pohodlie pri dodržiavaní všetkých kvalitatívnych požiadaviek. Napriek tomu, že topánky Sixton Peak majú zakomponovaných najviac bezpečnostných prvkov. Nie je to na úkor kvality a pohodlia. Sú dokonca vhodné aj pre ľudí, ktorí majú zdravotné problémy s nohami.

3.Dvojnásobná životnosť

Vďaka poctivému výskumu, testovaniu a použitiu najmodernejších materiálov dosahujú topánky tejto značky dvojnásobnú životnosť. Na to slúži sústava sofistikovaných testov. Každý model topánok pred samotnou výrobou prejde týmto zložitým testovaním. Medzi tieto testy patrí napríklad odolnosť voči opakujúcemu sa ohybu podrážky v 90° uhle, alebo odolnosť voči vode. Aj vďaka tomuto komplexnému testovaniu pracovné topánky Sixton Peak disponujú dvojnásobnou životnosťou. Ak si vyberiete správne topánky práve do vášho pracovného prostredia, Sixton Peak vám garantuje, že vás nezradia v akejkoľvek situácii.

4.Funkčnosť pracovných topánok Sixton Peak

Všetky pracovné topánky značky Sixton Peak podliehajú bezpečnostným normám. Aj preto závod dlhodobo spolupracuje s rôznymi certifikovanými inštitúciami nielen v Taliansku ale aj iných okolitých krajinách. Maximum bezpečnostných prvkov v kombinácii s vybranými kvalitnými materiálmi a testovaním aj v náročných podmienkach zaručujú, že pracovná topánka Sixton Peak je skutočne funkčná. Je presne vyformovaná na vašu nohu, pevne sedí,  chráni vás v každej nebezpečnej situácii, pri namáhaní sa nezničí a pritom je pohodlná na nosenie bez ohľadu na to v akej oblasti pôsobíte. Či už je to stavebný, potravinársky priemysel, logistika, kovospracujúci, chemický alebo automobilový priemysel. Sú vhodné aj pre poľnohospodárov.  Z našej ponuky značky Sixton Peak si tak vyberie skutočne každý.

Aktuálnu ponuku pohodlných pracovných topánok značky Sixton Peak nájdete na našej webovej stránke: 

https://www.dualbp.sk/pracovna-obuv-sixton/